Update van het bestuur #1 - 2024

16 februari 2024


Begin februari kwamen we als bestuur bij elkaar voor de eerste bestuursvergadering van 2024. Hieronder geven we je een update van punten die we besproken hebben.
 

Upgrade clubgebouw

De laatste weken is hard gewerkt aan een upgrade van ons clubgebouw. Veel vrijwilligers hielpen mee, dank jullie wel! De hele kantine is geschilderd: de muren, de kozijnen, de deuren etc. Ook is er een aanpassing aan de bar geweest om meer licht en ruimte te krijgen (de koven boven de bar zijn weggehaald en het plafond weer netjes gemaakt en gesausd). De haard is dichtgemaakt, zodat er akoestische panelen geplaatst konden worden en het nieuwe zitmeubilair is binnen. Deze zijn van stof (die goed af te nemen is), wat ook weer bijdraagt aan de akoestiek. Inmiddels is de akoestiek al merkbaar verbeterd! En de sfeer natuurlijk ook. Bovendien zitten de stoelen zo lekker, dat je er graag nog een drankje extra voor wilt blijven zitten!

Op 24 maart is de afsluiting van de wintercompetitie. We willen van dat moment gebruikmaken om samen met elkaar een borrel te drinken op de upgrade van ons clubgebouw. Je bent welkom vanaf 16.00 uur. Het eerste drankje is van de club! Zien we je dan?
 

Nijverdalse Kampioenschappen

De tijd vliegt! Het eerste toernooi van 2024 komt er alweer aan. Mooie training voor de voorjaarscompetitie. Je doet toch ook mee? Geef je snel op via Nijverdalse Kampioenschappen 2024 | Toernooi.nl!
 

 1 APRIL: OPEN DUIVECATETOERNOOI

Nee, het is geen grapje... op 1 april wordt voor de elfde keer het Open Duivecatetoernooi georganiseerd. Een toernooi van een dag waar iedereen aan mee mag doen. Dus vind je het leuk om op deze Tweede Paasdag een keer met je broer, tante, buurman of kennis te tennissen? Houd dan je mail in de gaten want binnenkort volgt hierover meer informatie. O ja, vergeet het niet alvast in je agenda te zetten!
 
Heb jij hem al genoteerd?

ALV 25 MAART 2024
 

Activiteitenkalender 2024

Eerder gaven we al een overzicht voor de plannen voor de competitie en toernooien dit jaar. We hebben nu de activiteitenkalender verder gevuld. Je vindt het binnenkort ook op onze website en alvast hieronder. Noteer je de data alvast in je agenda?
 • 18 t/m 23 maart - Nijverdalse Kampioenschappen
 • zondagochtend 24 maart - oefentoernooi competitiejeugd 
 • t/m 24 maart - wintercompetitie (afsluiting op 24 maart - zondagmiddag)
 • maandag 25 maart - ALV vanaf 20.00 uur
 • maandag 1 april - Duivecatetoernooi
 • 5 april t/m 14 juni - voorjaarscompetitie (op zondag ook jeugd)
 • 8 t/m 15 juni - Horsthuis - Nijverdal Open
 • zaterdag 8 juni - GROTE pubquiz
 • zondag 30 juni - Mini-maxitoernooi
 • donderdagavond 25 juli - zomertoernooi
 • vrijdagavond 30 augustus - nachttoernooi 
 • 13 september t/m 12 oktober - najaarscompetitie 
 • zaterdag 21 september - Tennis met een kennis + open dag
 • oktober 2024 t/m maart 2025 - wintercompetitie 
 • zondagmiddag 24 november - Sinterklaas 
 • 16 t/m 30 december - Noaber Open Kersttoernooi (bij Hellendoorn)
 

Nieuws van de jeugdcommissie

Beste clubleden en ouders van jeugdleden,

Nieuw commissielid gezocht!
Het jeugdtennis bij onze vereniging staat in volle bloei en we zijn op zoek naar enthousiaste versterking voor ons team! Wil jij een actieve rol spelen in het stimuleren van jeugdparticipatie en het bevorderen van tennisplezier? Dan ben jij wellicht het nieuwe commissielid waar we naar op zoek zijn!

Samen met Jesse Marsman, Ronald Reefman en Emmy Landeweerd vormen wij de drijvende kracht achter de jeugdactiviteiten binnen de club. Van jeugdcompetities tot het organiseren van gezellige evenementen zoals het Mini Maxi toernooi, oefentoernooitjes en 'Maak kennis met tennis' - we zorgen ervoor dat onze jeugdleden een geweldige tijd op de tennisbaan beleven.

Op dit moment telt onze jeugdafdeling 24 leden onder de 12 jaar en 8 leden tussen de 12 en 18 jaar. Een mooi aantal, maar ons doel is om de komende jaren dit aantal flink uit te breiden. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Wil jij een actieve rol spelen in het vormgeven van de jeugdtenniservaring bij onze vereniging? Meld je dan aan via [email protected] als nieuw commissielid en laten we samen bouwen aan een bruisende jeugdafdeling!

Overig nieuws van de jeugdcommissie
Oefentoernooi jeugd:
Op zondag 24 maart organiseren we een speciaal oefentoernooi voor de jeugdleden die competitie gaan spelen, van 10.15 tot 11.45 uur. Na afloop sluiten we gezellig af met een broodje knakworst in de kantine. Een sportieve ochtend en natuurlijk ook gezellig samen oefenen voor de competitie. Medio februari sturen we vanuit de jeugdcommissie een mail naar de ouders van de competitiespelende jeugdleden, zodat ze zich kunnen aanmelden voor deze ochtend.

Voorjaarscompetitie jeugd
 Komend voorjaar gaan maar liefst 3 jeugdteams de uitdaging aan in de voorjaarscompetitie op de zondagochtend. Twee teams zullen gaan spelen in de oranje competitie en één team zal de groene competitie gaan spelen. We hopen op een mooi seizoen, waarbij we vol trots onze jeugdige talenten in actie zien. Kom vooral eens kijken. Vind je het leuk om de bardienst te draaien tijdens de jeugdcompetitie, hou de planning dan in de gaten! 

Mini-maxi toernooi
Noteer ook alvast in jullie agenda: het Mini-Maxitoernooi op 30 juni. Een geweldig evenement waarbij jong en oud samen de tennisbaan betreden voor een dag vol plezier, sportiviteit en gezelligheid. In een volgende nieuwsbrief meer info hierover!

Sportieve groeten,
De jeugdcommissie (Jesse, Ronald en Emmy)

 

Hopelijk hebben we jullie weer voldoende bijgepraat. Ook dank aan de jeugdcommissie voor het aanleveren van mooie informatie!

Heb je vragen of wil je iets met ons delen? Neem dan contact met ons op via [email protected]

Met sportieve groet, 

Bestuur TC Nijverdal

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Info? Stuur een mail!

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149