Voorjaarscompetitie 2024

Van april t/m half juni 2024 wordt de Voorjaarscompetitie 2024 bij T.C. Nijverdal gespeeld, en het is de meest gewilde competitie van het jaar. Ongeacht je leeftijd of speelniveau, iedereen is welkom om deel te nemen.

De wedstrijden worden op dinsdag, vrijdag en zaterdag gespeeld. Eventuele andere speeldagen is ook mogelijk in overleg. De competitie is competitief met promotie en degradatie, wat betekent dat kampioensteams een klasse omhoog gaan en de twee laatste teams degraderen naar een lagere klasse.

Een team bestaat gemiddeld uit 6 personen. Je kunt kiezen tussen een dames-, heren- of gemengd team. Je kunt je individueel inschrijven, als (in)compleet team of als invaller via de formulieren op onze website. Is je team nog niet compleet, ben je nog op zoek naar een team of wil je graag af en toe invallen? Vul het formulier dan zo snel mogelijk in. Wij kunnen je dan helpen bij je zoektocht.

 Vrijdagavondcompetitie:

Als je mee doet aan de vrijdagavondcompetitie heb je in totaal vijf speeldagen. Omdat de teams verdeeld zijn over twee groepen speel je ‘om de week’. De ene week spelen de dames en de heren teams en andere week de gemengde teams en de 8&9 teams.

Competitiesoorten VJC 2024 vrijdagavond:

vjc2024vrijdagaanbodOV

Speelavonden vrijdagavondcompetitie 2024:

speeldagenvjc2024vrijdag

 •          Om 18:30 verzamel je bij de club waar je moet spelen.
 •          De wedstrijden beginnen om 19:00.
 •          De wedstrijden zijn meestal tussen 22:00 en 23:00 afgelopen.
 •          Er worden alleen dubbelpartijen gespeeld op vrijdagavond.
 •          Per avond speel je als team in totaal vier dubbelpartijen.
 •          Per speelavond heb je minimaal vier personen nodig. 
 •          De 8&9-Tennis 17+ (2D) spelen twee dubbelpartijen op een avond. Minimaal 3 spelers nodig maar het geslacht maakt niet uit.

Zaterdagcompetitie:

De zaterdagcompetitie is overdag en heeft in totaal 7 speeldagen. Op zaterdag is het ook mogelijk om enkelpartijen te spelen. Er zijn verschillende varianten mogelijk namelijk; vier dubbelpartijen, vier enkelpartijen en twee dubbelpartijen of twee enkelpartijen en drie dubbelpartijen. Elk team heeft zijn eigen voorkeur.

Competitiesoorten VJC 2024 zaterdag:

zaterdagvjc2024aanbod

Speeldagen zaterdag VJC 2024:

zaterdag vjc 2024

 •          Starttijden zijn variabel. Je mag als thuisspelend team bepalen hoe laat je de wedstrijden laat beginnen.
 •          Op één speeldag, speel je vier, vijf of zelfs zes wedstrijden met je team.
 •          Zeven speeldagen in plaats van vijf zoals op de vrijdagavond.
 •          Enkel en dubbelpartijen mogelijk.
 •          Per speeldag heb je minimaal vier personen nodig. 

Dames Dubbel Dinsdagochtend competitie:

Op de dinsdagochtend is het ook altijd gezellig met drie dames teams die dan competitie spelen. De competitie is voor alle leeftijden en er worden vier dubbels gespeeld. 

dd dinsdag speeldagen

Overige competitities:

Het is ook mogelijk om op andere dagen competitie te spelen bij T.C. Nijverdal. Op dit moment zijn er echter geen senioren teams die dit doen. Voor een overzicht van het totale aanbod klik je hier.

Tot slot

We sluiten alle competities feestelijk af met de huldiging van de kampioenen en een klein drankje op vrijdag 14 juni 2024. 

Vergeet niet om je uiterlijk op 31 december 2023 aan te melden. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, neem dan gerust contact op met onze competitieleiders Stefan Kersing en Niek Pool via [email protected].

We hopen dat je meedoet en samen met ons geniet van een geweldige competitie!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Info? Stuur een mail!

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149