Over TC Nijverdal

Over Tennisclub Nijverdal
Als TC Nijverdal beschikken we over een uitstekende accommodatie die prachtig gelegen is aan de rivier de Regge. Het park is in 1997 volledig in het bezit is gekomen van onze vereniging.
 
Sinds april 2023 zijn alle 8 tennisbanen vernieuwd door MatchClay. 
Het hele jaar door kunnen de leden dus tot ‘s avonds laat tennissen. 
 
Tennis Club Nijverdal
De TC Nijverdal werd opgericht op 1 augustus 1931. Het is een zelfstandige vereniging die ruim 400 leden telt. Nederland is verdeeld in 15 tennisdistricten. Deze districten worden gekoppeld door de Koninklijke Neder-landse Lawn Tennis Bond, afgekort K.N.L.T.B. Onze club maakt deel uit van het district Overijssel.
 
De organisatie
Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter, secretaris en penningmeester. Het algemeen bestuur bestaat uit het dagelijks bestuur met aanvullend een aantal algemene bestuursleden. Daarnaast kent onze vereniging een aantal commissies. Wil je precies weten wie er in welke commissies zit en wie er in het bestuur zitten? Kijk dan onder 'Over TC Nijverdal > 'Organisatie'. 
 
Tennispark
Tennispark “Duivecate” is gelegen aan de Sportlaan te Nijverdal. Telefoon clubhuis: 0548-611826. We beschikken nu over MatchClay-banen, waarop ook in het winterseizoen, als de weersomstandigheden het toelaten, kan worden getennist. Alle banen zijn verlicht. Je kunt tot ‘s avonds 23.00 uur tennissen. Op het park staat een clubgebouw met kleed- en douchegelegenheid, en natuurlijk een ruime kantine. Voor de kantine ligt een sfeervol, gedeeltelijk overdekt, terras.
 
Statuten en huishoudelijk reglement
In het lidmaatschap van onze vereniging ligt het lidmaatschap van de KNLTB tevens besloten. Onze statuten, het huishoudelijk reglement en andere reglementen liggen ter inzage bij het secretariaat en staan op de website. Klik hier voor de statuten en klik hier voor het huishoudelijk reglement.
 
Clubblad/Nieuwsbrief
Ons clubblad ’t Balleke, verscheen tot 2013 zes maal per jaar. Het blad bevatte allerlei informatie over zaken die belangrijk waren voor het goed functioneren van een vereniging, zoals: bestuursmededelingen, nieuws uit de commissies, evenementenkalender, kortom: allerlei informatie die de mogelijkheid gaven aan activiteiten binnen de vereniging deel te nemen. ’t Balleke werd ook op onze website gepubliceerd. De laatste twee edities zijn nog terug te vinden op de website (tabblad Vereniging/Clubblad)
 
Om leden op de hoogte te houden, stuurt het bestuur nu maandelijks een update in de vorm van een nieuwsbrief uit via de mail. Daarnaast wordt de update gepubliceerd via de KNLTB ClubApp. 
 
Alle informatie voor (nieuwe) leden, zoals informatie over baangebruik, communicatie binnen de vereniging, de commissies, het bestuur en nog veel meer, zijn opgenomen in ons welkomsboekje
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Info? Stuur een mail!

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149