Over TC Nijverdal

Over Tennisclub Nijverdal
Als TC Nijverdal beschikken we over een uitstekende accommodatie die prachtig gelegen is aan de rivier de Regge Het park is in 1997 volledig in het bezit is gekomen van onze vereniging. In 2006 is het park overgedragen aan de speciaal opgerichte Stichting Tennispark Duivecate (STD). We zijn er trots op dat TCN en STD in 2006 de banen hebben kunnen renoveren. We beschikken nu over 8 Tennisforce-banen. Alle Tennisforce-banen zijn verlicht. Het hele jaar door kunnen de leden dus tot ‘s avonds laat tennissen. In een club als de onze gelden bepaalde regels. Deze zijn bedoeld om het tennissen plezierig te houden. Wij vragen u daarom vooral kennis te nemen van het baanreglement. Omdat wij er allemaal belang bij hebben dat de banen goed bespeelbaar blijven, vragen wij vooral uw aandacht voor de artikelen over het baangebruik en het baanonderhoud. U bent lid geworden van een club waar veel vrijwilligers met plezier helpen de vereniging draaiende te houden. Misschien mogen we in de toekomst ook een beroep op u doen om te helpen bij een bepaalde taak! We hopen dat u veel plezier zult beleven aan de tennissport en dat deze info daarbij een goede steun is.
 
Het bestuur van Tennis Club Nijverdal
 
Tennis Club Nijverdal
De TC Nijverdal werd opgericht op 1 augustus 1931. Het is een zelfstandige vereniging die ruim 400 leden telt. Nederland is verdeeld in 15 tennisdistricten. Deze districten worden gekoppeld door de Koninklijke Neder-landse Lawn Tennis Bond, afgekort K.N.L.T.B. Onze club maakt deel uit van het district Overijssel.
 
De organisatie
Het bestuur bestaat uit 7 personen. Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter, secretaris en penningmeester. Daarnaast kent onze vereniging een aantal commissies. 
 
Tennispark
Tennispark “Duivecate” is gelegen aan de Sportlaan te Nijverdal. Telefoon clubhuis: 0548-611826. We beschikken nu over 8 Tennisforce-banen, waarop ook in het winterseizoen, als de weersomstandigheden het toelaten, kan worden getennist. Alle Tennisforce-banen zijn verlicht. U kunt tot ‘s avonds 23.00 uur tennissen. Op het park staat een clubgebouw met kleed- en douchegelegenheid, en natuurlijk een ruime kantine met een geheel eigentijdse uitstraling. Voor de kantine ligt een sfeervol, gedeeltelijk overdekt, terras.
 
Statuten en huishoudelijk reglement
In het lidmaatschap van onze vereniging ligt het lidmaatschap van de KNLTB tevens besloten. Onze statuten, het huishoudelijk reglement en andere reglementen liggen voor u ter inzage bij het secretariaat en staan op de website. Klik hier voor de statuten en klik hier voor het huishoudelijk reglement.
 
Clubblad/Nieuwsbrief
Ons clubblad ’t Balleke, verscheen tot 2013 zes maal per jaar. Het blad bevatte allerlei informatie over zaken die belangrijk waren voor het goed functioneren van een vereniging, zoals: bestuursmededelingen, nieuws uit de commissies, evenementenkalender, kortom: allerlei informatie die de mogelijkheid gaven aan activiteiten binnen de vereniging deel te nemen. ’t Balleke werd ook op onze website gepubliceerd. De laatste twee edities zijn nog terug te vinden op de website (tabblad Vereniging/Clubblad). Bovengenoemde zaken worden nu periodiek genoemd in de nieuwsbrief die meerdere malen per jaar via e-mail verspreid en op de website gepubliceerd wordt.
 
Alle informatie voor (nieuwe) leden, zoals informatie over baangebruik, communicatie binnen de vereniging, de commissies, het bestuur en nog veel meer, zijn opgenomen in ons welkomsboekje
 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149