Proeflidmaatschap

Maak Kennis Met Tennis Senioren

Heb jij altijd al getwijfeld of de tennissport bij je past? Wil je niet direct vastzitten aan een jaar lidmaatschap? Wij bieden de oplossing: een proeflidmaatschap voor een kwartaal! Zo kun jij kennismaken met de sport. In de maanden oktober, november en december ben je lid van onze club en mag je onbeperkt vrij tennissen op onze net nieuwe 8 MatchClay banen. Het reserveren van een baan gaat makkelijk via onze ClubApp vanaf je mobiele telefoon. Daarnaast kun je meedoen met verschillende clubactiviteiten, waaronder het gezellige Noabers Kersttoernooi dat we samen met Tennisclub Hellendoorn organiseren. Bij Tennisclub Nijverdal gaat het vooral om gezelligheid en sportiviteit, en binnen dit toernooi kunnen we die twee uitstekend combineren.

 

Naast vrij tennissen, kun je binnen dit proeflidmaatschap gebruikmaken van 3 proeflessen bij een van onze trainers. Van maandag tot en met zaterdagochtend zijn er volop mogelijkheden op ieder niveau. Voor beginnende tennissers die de sport nog willen ontdekken of voor meer ervaren spelers die benieuwd zijn naar onze nieuwe banen en/of tennisclub is dit proeflidmaatschap een uitstekende keuze.. Na aanmelding wordt de planning voor de proeflessen bekendgemaakt. Na de proeflessen kun je gebruikmaken van de aanbieding om door te gaan met lessen.

 

Wat heb je nodig?

Je hebt niet veel nodig om te starten. Neem je sportkleding en sportschoenen mee. Heb je een eigen racket? Mooi, neem die dan mee! Heb je geen racket? Geen probleem, wij hebben er eentje die je kunt lenen. Ook zorgen wij voor de ballen.

 

De kosten voor dit proeflidmaatschap bedragen 45 euro. Dat is slechts 15 euro per maand (dit bedrag moet je wel in één keer voldoen) Lijkt jou dit nu de ultieme kans om kennis te maken met tennis? Meld je dan snel aan via www.tcnijverdal.nl/lid-worden en selecteer het proeflidmaatschap (challenge).

 

Heb je vragen? Neem contact op met Brian Bekken via [email protected] of via 0612674021

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Geen vaste lijn

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149