Proeflidmaatschap

3 maanden clublid en 3 lessen voor slechts €45,-.

Heb jij altijd al getwijfeld of de tennissport bij je past? Wil je niet direct vastzitten aan een jaar lidmaatschap? Wij bieden de oplossing: een proeflidmaatschap van 3 maanden! Zo kun jij kennismaken met de sport en mag je onbeperkt vrij tennissen op onze net nieuwe 8 MatchClay banen. Daarnaast kun je meedoen met verschillende clubactiviteiten zoals de toernooien en de verschillende racketmixen.

Naast vrij tennissen, kun je binnen dit proeflidmaatschap gebruikmaken van 3 proeflessen bij een van onze trainers. Van maandag tot en met zaterdagochtend zijn er volop mogelijkheden op ieder niveau. Voor beginnende tennissers die de sport nog willen ontdekken of voor meer ervaren spelers die benieuwd zijn naar onze nieuwe banen en/of tennisclub is dit proeflidmaatschap een uitstekende keuze.. 

Je hebt niet veel nodig om te starten. Neem je sportkleding en sportschoenen mee. Heb je een eigen racket? Mooi, neem die dan mee! Heb je geen racket? Geen probleem, wij hebben er eentje die je kunt lenen. 

De kosten voor dit proeflidmaatschap zijn 45 euro. Een losse baan huren kost al 15 euro per uur per baan dus dat bedrag heb je er snel uit. Lijkt jou dit nu de ultieme kans om kennis te maken met tennis? Meld je dan snel aan via www.tcnijverdal.nl/lid-worden en selecteer het proeflidmaatschap.

Na dit lidmaatschap zouden wij het natuurlijk leuk vinden als je lid blijft van de club. Je betaalt dan contributie op basis van de resterende aantal maanden van het kalenderjaar. Via de volgende link kan je zien wat deze kosten zijn: https://www.tcnijverdal.nl/lidmaatschap_en_tarieven

In overleg met de clubtrainer kan je ook de tennislessen voortzetten. Meer informatie hierover kan je vinden via: https://www.tcnijverdal.nl/tennisles

Heb je vragen? Neem contact op met Tim Lunenborg via [email protected] of via 06-46160534

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Info? Stuur een mail!

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149