Zomer Challenge 2021

Inschrijven kan ook via dit inschrijfformulier. 
Eerst meer weten? Lees dan hieronder verder en mis ook de aanbieding niet voor extra trainingen na deze Zomer Challenge!

Na een paar succesvolle edities van de zomer- en winterchallenges, komt Tennis Club Nijverdal (TCN) ook in de zomer van 2021 met een speciaal zomerabonnement. 4 maanden onbeperkt tennis op het prachtig gelegen tennispark achter de Wilgenweard. Tennis is een van de weinige sporten die ondanks het coronavirus nog met ruime mogelijkheid beoefend kan worden. Ideaal om tijdens het aankomende lekkere weer buiten te gaan sporten. Naar verwachting kunnen de kantine en het terras ook weer snel geopend worden, zodat deelnemers naast sportiviteit ook de gezelligheid binnen de club kunnen ervaren. Naast deze 4 maanden tennis biedt TCN de deelnemers 3 clinics aan. Deelnemers die nog geen eigen tennisracket hebben kunnen een racket kosteloos lenen vanuit de eigen leden. Dit alles voor maar € 55,-

 

4 maanden lidmaatschap
Het Zomer Challenge abonnement 2021 bestaat uit onbeperkt tennissen in de maanden juni, juli, augustus en september. Het belooft een warme zomer te worden dus ideaal tennisweer! Via onze ClubApp kan vanuit huis eenvoudig een baan gereserveerd worden zodat je zeker weet dat je kan spelen als je naar het park komt. Tennis kan je 1 tegen 1 spelen, maar is nog leuker als dubbelpartij (2 tegen 2). We hopen deze periode ook verschillende evenementen te kunnen organiseren om nog meer van onze vereniging te kunnen laten zien. Hiermee zijn we afhankelijk van de richtlijnen vanuit de overheid.

CLINICS
Omdat je voor tennis wel een beetje de techniek moet beheersen om de bal goed over het net te krijgen, krijgen alle deelnemers 3 clinics aangeboden door onze ervaren tennistrainer. In 3 clinics worden de basisslagen van tennis uitgelegd. Les 1: de forehand, les 2: de backhand en les 3: de service. Met deze basisslagen zijn deelnemers in staat om daarna zelf lekker een paar rally’s te spelen. Oefening baart kunst, dus kom vooral zo vaak mogelijk naar de baan.

De clinics worden aangeboden op: 
- vrijdagavond 11 juni
- vrijdagavond 18 juni
- vrijdagavond 25 juni

Op het inschrijfformulier kun je een voorkeurstijd opgeven (18.00 uur, 18.50 uur, 19.40 uur of 20.30 uur). De clinics duren 45 minuten. We doen ons best om je zoveel mogelijk in te delen op jouw voorkeurstijd, maar het streven is om volle groepen te maken. De tijden zijn dus onder voorbehoud.

Extra training
Na de clinics is er een goede basis gelegd voor het tennisspel. Wil je onder begeleiding van onze tennistrainer je slagvaardigheid nog verder ontwikkelen en ook leren hoe bijvoorbeeld een volley gespeeld moet worden? Hiervoor worden extra trainingen aangeboden op vrijdagavonden, aansluitend op de gegeven clinics. Data voor deze extra trainingen:
2 juli
9 juli
27 augustus
3 september
10 september
17 september
24 september

Trainingen worden aangeboden in verschillende groepsgroottes:
- Groep van 8 personen
Net als bij de clinics blijft de groepsgrootte 8 personen. Door deze groepsgrootte speel je vaker tegen een andere tegenstander en dat maakt je spel uiteindelijk rijker. Ook kunnen hierbij veel trainingsvormen als spel worden uitgeprobeerd. Als team van 4 tegen 4 rally’s tegen elkaar spelen. De kosten voor deze training zijn 40 euro per persoon.

- Groep van 4 personen
In een kleinere groep is er ruimte voor meer persoonlijke aandacht en kan er beter op je slagen gelet worden. Doordat de groepsgrootte wordt gehalveerd heeft de trainer meer persoonlijke aandacht om je slagvaardigheid te verbeteren. In de normale situatie zou een halvering van de groepsgrootte, een verdubbeling van de prijs zijn. Vanuit het bestuur van TC Nijverdal willen we deelnemers hierin tegemoet komen. Dit trainingspakket bieden we nu niet aan voor 80 euro maar voor 60 euro per persoon.

Interesse? Vermeld dit dan op het inschrijfformulier (klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan). Uiterlijk de laatste clinic kun je je opgeven voor deze aanvullende optie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal