Zomerchallenge

 

Beste Sporter,

Kan jij door alle Coronamaatregelen ook nog niet je eigen sport in volle glorie beoefenen? Tennis is één van de eerste sporten die door de versoepelingen weer mogelijk werd. Je staat op voldoende afstand van elkaar en zelfs het dubbelen kan op veilige afstand. Er zijn richtlijnen waar we ons aan zullen moeten houden, maar we merken bij onze eigen leden dat er steeds meer routine in komt en het tennissen weer richting het “normale” terugkeert.

Speciaal voor alle sporters die te lang hebben stilgezeten en graag weer actief in de buitenlucht willen acteren biedt TC Nijverdal een lidmaatschap. De Zomer Challenge. Dit is een lidmaatschap voor de maanden juli, augustus en september. Tijdens deze maanden kan je in een groenrijke omgeving langs de Regge vrij tennissen in de buitenlucht voor slechts 45 euro. Dat is 15 euro per maand. Voor de snelle beslissers die zich direct opgeven: jullie kunnen in juni al starten!

Omdat tennis een redelijk technische sport is, werkt TC Nijverdal samen met Tennisschool Bertil Webbink en zullen we de deelnemers van de Zomer Challenge 2020 drie clinics aanbieden in de eerste weken van juli. Hierin worden de belangrijkste basisbegrippen aangeleerd, zoals de greep, slag en voetenstand. Na deze clinic kan iedereen die zelfs nog nooit een bal heeft geslagen een redelijk potje tennissen. Afhankelijk van het aantal deelnemers worden de clinics gegeven. Na deze clinics zijn er bij tennisschool Bertil Webbink nieuwe trainingsvormen mogelijk.

De regelingen rondom tennisevenementen worden ook steeds gunstiger en we hopen dan ook dat we de Zomer Challenge kunnen afsluiten met een eind evenement. Een toernooivorm waarbij de kenmerken van TC Nijverdal naar voren komen: sportiviteit, maar vooral gezelligheid. Welke deelnemer heeft de Zomer Challenge volbracht en heeft de meeste progressie geboekt? Op het park vragen we ook alle deelnemers van de Zomer Challenge zich te houden aan het verenigingsprotocol die het mogelijk maakt om weer te tennissen. 

Ervaringen van vorig jaar: “Ik kijk positief terug op de Zomer Challenge van vorig jaar. Als kind heb ik getennist en dit leek mij een mooie gelegenheid om te kijken of ik het nog in mij had. Door middel van een aantal lessen van Bertil bleek het voor mij weer redelijk makkelijk om het op te pakken. Maar ook zonder ervaring is het leuk om aan de Zomer Challenge mee te doen. De lessen beginnen laagdrempelig en er wordt goed gekeken naar ieders niveau.

Door de Zomer Challenge heb ik ook mensen binnen de club leren kennen. Ik heb mij met een vriendin opgegeven en in het begin was ik een beetje sceptisch of je als nieuwkomer opgenomen wordt binnen de club. Maar ik voelde mij direct welkom. Door de Zomer Challenge leer je mensen kennen, maar de club organiseert ook verschillende evenementen zoals een bingo of een valentijntoernooi, waardoor het makkelijker is om mensen te leren kennen.

De Zomer Challenge was voor mij dus een mooie manier om het tennissen weer op te pakken, maar het kan ook een mooie manier zijn om kennis te maken met de sport of de zomer te overbruggen. Geef je dus vooral op als je lekker wilt sporten en eventueel sociale contacten wilt opdoen!” - Charlotte [Deelnemer Zomer Challenge 2019]

Samengevat: “Zomer Challenge 2020” de kosten voor dit lidmaatschap bedragen 45 euro.

Inhoud Pakket:

  • lidmaatschap van TC Nijverdal voor de maanden juli, augustus en september. (De snelle beslisser wordt al lid in juni)
  • we bieden 3 clinics aan om jullie op weg te helpen met de basis van tennis op vrijdag 3, 10 en 17 juli 2020 vanaf 18:00 uur
  • Onbeperkt tennissen bij Tennis Club Nijverdal
  • Deelname aan het Zomer Challenge Eindtoernooi met veel gezelligheid, leuke wedstrijden en een smakelijke afsluiting! Dit toernooi vindt plaats in de laatste week van de challenge, bij voorkeur op zondag, als alle richtlijnen dit ook toelaten. 
  • Begeleiding op en rond de tennisbaan!
  • Voor deze periode krijg je een eigen racket te leen en een blikje ballen

Download hier ons aanmeldformulier! Stuur een scan of foto van het ingevulde formulier naar onderstaande contactgegevens. 

Contactpersoon binnen TC Nijverdal: Brian Bekken
Email: [email protected]

Tot snel op ons park!

ZomerChallenge aanmeldformulier 2020.pdf

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal