Zomerchallenge

Beste Sporter,  

Krijg jij binnenkort ook te maken met de Zomerstop? Bij de TC Nijverdal horen we vaak dat veel sporters in de lekkerste maanden voor de buitensport hun eigen sport niet kunnen beoefenen door deze Zomerstop. Veel voetbal-, volleybal-, hockey-, kortbal-, en zwemvereningen sluiten hun deuren.

Er zijn geen trainingen meer, de competities zijn ten einde, enzovoort. Maar wat is er nu lekkerder dan wanneer het zonnetje schijnt, buiten even lekker actief te zijn. Dit is dan ook iets wat we bij de TC Nijverdal graag doen. En daarom dagen we jou en je vrienden uit! Kun jij je binnen 3 maanden klaar stomen voor onze Zomer Challenge?  

Met de Zomer Challenge bieden we jou een lidmaatschap aan voor de maanden juli, augustus en september. In deze drie maanden kun je net als onze andere leden gebruik maken van de tennis banen, en proberen we met onze leden jou en je vrienden klaar te stomen voor het Zomer Challenge Eindtoernooi! Om je een beetje op weg te helpen bieden we een clinic aan, verzorgt door onze eigen clubtrainer. Tijdens deze clinic wordt je de basis van het tennis bijgebracht, die je vervolgens met je groep kan verbeteren door vaker naar onze banen te komen.  

Deze clinics worden gegeven op vrijdag 5, 12 of 19 juli! Ook kun je andere leden of deelnemers van de Zomer Challange uitdagen voor een wedstrijdje.

De kosten voor dit lidmaatschap zijn 45 euro.  

Inhoud Pakket:

  • Lidmaatschap voor de TC Nijverdal voor de maanden juli, augustus en september 
  • Op vrijdag 5, 12 en 19 juli bieden we clinics aan om jullie op weg te helpen met de basis van tennis
  • Onbeperkt tennissen bij Tennis Club Nijverdal
  • Deelname aan het Zomer Challenge Eindtoernooi met veel gezelligheid, leuke wedstrijden en een smakelijke afsluiting!
  • Begeleiding op en rond de tennisbaan!
  • Voor deze periode krijg je een eigen racket te leen

Meld je nu aan [via deze link]!     

Contact persoon binnen de TC Nijverdal: Brian Bekken ( bestuurslid)  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal