Protocollen


Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober, heeft de KNLTB nieuwe maatregelen opgesteld specifiek voor tennis. In bovenstaand paatje zie je overzichtelijk terug welke maatregelen de KNLTB heeft opgesteld n.a.v. de persconferentie.

Dubbelen mag!
Waar Rutte gisteren aangaf niet te kunnen dubbelen, is dat gelukkig vandaag herzien. We mogen dubbelen, wel conform de nieuwe richtlijnen: geen fysiek contact, houd altijd minimaal een racketlengte afstand op de baan, ook als dat betekent dat je soms een bal moet laten gaan. Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.

Competities (ook wintercompetitie) en racketmix stilgelegd
Zoals al bekend bij de meesten van jullie, is de competitie per direct stilgelegd. Georganiseerde wedstrijden voor groepen volwassen vanaf 18 jaar zijn niet toegestaan. Dat betekent voor ons helaas dat de wintercompetitie, in ieder geval de komende 4 weken, niet door kan gaan (zodra we een nieuwe update hebben, houden we jullie op de hoogte). Daarnaast is de racketmix niet toegestaan. Een onderling partijtje spelen (met max. 4 personen) mag wel.

Tennislessen
De lessen mogen doorgaan, met maximaal 4 personen per baan (de trainer niet meegerekend). Ook lessen met 8 personen kunnen doorgaan, zolang deze duidelijk zichtbaar in 2 groepen van 4 spelers (met 1,5 meter afstand) gescheiden zijn op 2 banen en de groepen niet gemengd worden.

Kleedkamers, douches en toiletten
Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten zijn alleen open voor echte noodgevallen.

Zodra we meer weten over een aanpassing van de maatregelen of verlenging daarvan, informeren we jullie opnieuw.

Helaas moeten we ons weer aanpassen als het gaat om tennis, maar we blijven positief. Waar andere sporten helemaal stilliggen, zijn er voor ons gelukkig nog mogelijkheden. Laten we met elkaar zorgen dat we ons aan de maatregelen houden, voor onze eigen gezondheid, maar zeker voor die van de ander!

Wil je alle maatregelen en berichten van de KNLTB teruglezen? Dat kan hier: https://www.knltb.nl/nieuws/2020/10/corona-update-competities-stopgezet-vrij-spelen-en-training-blijft-mogelijk/

 

 

Ouder bericht:

Op 28 september 2020 heeft het kabinet aangegeven opnieuw landelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus te treffen. Het belang van sport en bewegen wordt onderkend. Daarom heeft het kabinet gekozen voor maatregelen waarbij het sporten zo lang mogelijk door kan gaan. Vanaf dinsdag 29 september 18.00 uur gelden er nieuwe maatregelen die van invloed zijn op o.a. de competitie. Deze maatregelen kun je terugvinden bij de KNLTB. 

We begrijpen dat hierover veel vragen zijn. Daarom heeft de KNLTB de meest gestelde vragen en antwoorden hier voor ons op een rijtje gezet.

Bovenstaande betekent dat eerdere protocollen van TCN komen te vervallen en dat we bovenstaande richtlijnen aanhouden als ons protocol. Alle richtlijnen die op ons park gelden, hebben we overzichtelijk in deze flyer gezet.  

Ondanks alles, hopen we dat iedereen kan blijven genieten van een mooi potje tennis! Alleen samen krijgen we het virus onder controle. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal