Wintercompetitie 2021-2022: we zijn begonnen!

12 oktober 2021


De Wintercompetitie van TC Nijverdal is al een paar jaar een begrip bij de club, maar voor de nieuwe leden onder ons leggen we het graag nog even uit.

De Wintercompetitie zorgt ervoor dat we allemaal lekker aan het tennissen blijven, óók in de winter als we net even liever op de bank voor de open haard blijven liggen of lekker thuis aan de warme chocolademelk zitten. We willen allemaal blijven bewegen, dus deze competitie is een goede stok achter de deur. En je leert meteen wat mensen binnen de club kennen, want het is erg gezellig. De Wintercompetitie is een interne dubbelcompetitie op de club, je speelt dus alleen met en tegen clubgenoten. En het grote voordeel: kun je echt even niet zelf, dan mag je een vervanger regelen. Voor het hele reglement kijk je op toernooi.nl.

Wanneer?
De competitie wordt gespeeld op donderdagen en af en toe een zondag in de maanden oktober t/m maart. Klik hier voor alle speeldagen. Wedstrijden duren een uur. De eerste ronde op donderdagavond start om 19.00 uur en de laatste ronde start om 21.00 uur (eindigt dus om 22.00 uur). Daarna is er dus nog mooi even tijd om de avond gezellig met elkaar af te sluiten in onze kantine. 

Vragen
Heb je vragen, dan kun je altijd bij één van de commissieleden van de Wintercompetitie terecht: Guus Kruiper, Herbert Nijman, Mirjam Kuipers en Ria Stolmeijer.

Mailadres: [email protected] of [email protected]

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal