Verenigingsprotocol jeugdtennis goedgekeurd en informatie over tennis voor volwassenen

08 mei 2020


Hallo TCN’ers,

Vanmiddag hebben wij van de Gemeente Hellendoorn het bericht ontvangen, dat ons verenigingsprotocol jeugdtennis is goedgekeurd. Wij hebben nu officieel toestemming om de jeugdactiviteiten op ons tennispark, conform het protocol, te laten plaatsvinden. Jullie kunnen het verenigingsprotocol nalezen op de website.

Zoals velen van jullie gehoord of gelezen hebben, zijn er ook ontwikkelingen om het tennis voor volwassenen vanaf 11 mei weer mogelijk te maken. Hiervoor heeft NOC*NSF in samenwerking met de VSG en sportbonden een algemeen Sportprotocol opgesteld, dat is getoetst en goedgekeurd door het Ministerie van VWS en het RIVM. De toepassing van het algemene Sportprotocol kan per gemeente verschillen, dus lokale afstemming is noodzakelijk. Om veilig te kunnen sporten moeten we ons uiteraard houden aan de bekende richtlijnen van het RIVM, anderhalve meter afstand houden en bij klachten thuis blijven. Wat de richtlijnen precies inhouden en hoe de Gemeente Hellendoorn hiermee omgaat, is bij ons helaas nog niet bekend.

We gaan de komende dagen met het verenigingsprotocol voor volwassenen aan de slag en zullen met de Gemeente in gesprek gaan over de richtlijnen en mogelijkheden om zo spoedig mogelijk het tennis voor ons allen weer op te starten. Natuurlijk zullen we jullie op de hoogte houden over de ontwikkelingen. We vragen om jullie begrip en nog een heel klein beetje geduld!

Geniet van het zonnige weekend en alvast een hele fijne moederdag!

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal