Uitnodiging Horsthuis - Nijverdal Open 2023

16 mei 2023


Het is al bijna zover! Over minder dan 4 weken begint het eerste toernooi op onze nieuwe banen. Van 10 t/m 17 juni organiseren we Het Horsthuis – Nijverdal Open 2023. We hebben inmiddels al meer dan 125 deelnemers maar kunnen er nog veel meer kwijt. Met de komst van onze nieuwe banen willen we groeien naar een vast aantal deelnemers van rond de 150 personen. Voor de club is het een grote boost als het open toernooi weer een groot succes wordt. Jullie kunnen daaraan meehelpen door alleen maar gezellig mee te doen. Geef je nu dus snel op via deze link.       

Het wordt een prachtige week met de hele week speciaal bier op de tap, lekkere hapjes, een bult gezelligheid en waarschijnlijk stralend weer. Op vrijdag pakken we helemaal uit met een bier / wijn proeverij mogelijk gemaakt door HorstHuis drankenspeciaalzaak in Rijssen. Op zaterdag sluiten we af met een goede maaltijd, de prijsuitreiking en de verloting. Zondag kunnen we dan allemaal nagenieten, uitrusten en eventueel vaderdag vieren.  

Waarom is het belangrijk dat we als lid van de club mee doen?
Voor de uitstraling van het toernooi en de club is een groot deelnemersveld belangrijk. Een groot deelnemersveld trekt makkelijker sponsoren, deelnemers van andere verenigingen en meer publiek. Dit is natuurlijk goed voor de omzet maar vooral hoe meer zielen, hoe meer vreugd!  

Begint het toernooi nu 10 juni of 12 juni?
Zaterdag 10 en zondag 11 juni wordt er alleen gespeeld als de inschrijvingen onze verwachtingen overtreffen. Je kunt dit weekend helemaal als verhinderd opgeven zonder dat dit gevolgen heeft voor je andere verhinderingen die je op kunt geven. Mocht je deze dagen wel kunnen, is dat alleen maar mooi meegenomen.  

Hoeveel verhinderingen kan ik opgeven?
Deelname 1 onderdeel: maximaal 2 verhinderingen.
Deelname aan 2 onderdelen: maximaal 1 verhindering.
Deelname aan 3 onderdelen: geen verhindering mogelijk.
Dit is dus exclusief de verhinderingen op 10 en 11 juni.  

Mocht je toch meer verhinderingen hebben dan mogelijk, geef dit aan in de opmerkingen of neem contact met ons op. We zijn zo flexibel mogelijk en willen iedereen de kans geven om mee te doen!    

Kan ik na het inschrijven mijn verhinderingen nog aanpassen?
Ja, tot het laatste moment kun je alles nog aanpassen. Mocht je uiteindelijk helemaal niet mee kunnen doen en de inschrijving staat nog open dan krijg je uiteraard gewoon je inschrijfgeld terug.  

Ik kan niet al om 18:00 een wedstrijd spelen in verband met mijn werk.
Geef dit aan in de opmerkingen bij het inschrijven. Wij zorgen er dan voor dat je later op de avond speelt. Ook als je vroeg naar bed moet, houden we hier rekening mee 😉.  

Ik heb nog geen tennispartner maar wil wel graag dubbelen. Je kunt je opgeven zonder tennispartner en aangeven ‘Partner Wanted’. Wij houden dit aan de gaten en proberen je te koppelen aan een speler met hetzelfde niveau.  

Ik heb nog nooit een toernooi gespeeld
Als je nog nooit een toernooi gespeeld hebt, kan het best spannend zijn. Waar kun je dan beter beginnen dan bij je eigen vereniging?! Voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Niemand is niet goed genoeg om deel te nemen aan ons toernooi. Je speelt gezellig een wedstrijd tegen iemand van je eigen niveau.  

Sponsoren: Zonder sponsoren is het onmogelijk om te bouwen aan een mooi toernooi. We zijn dan ook erg blij dat we inmiddels 8 baansponsoren, een hapjessponsor, een ballensponsor, sponsoren voor de verloting en een hoofdsponsor hebben voor ons toernooi! We zijn echter nog op zoek naar leuke prijzen voor de verloting die we gaan houden. Ben jij of ken jij iemand die wel een leuke prijs ter beschikking wil stellen neem dan contact met ons op via [email protected]. Ook een financiële bijdrage is welkom als je geen product of service weg kunt geven. Samen bedenken we dan een mooie prijs voor de verloting. Alles is welkom!  

We hopen jullie allemaal te zien!
Brian, Ben, Bertil, Jesse, Joeri, Nikita, Sjerai, Tineke en Niek    

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via [email protected] of met één van de organisatoren. 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149