Racketmix: belangrijke info

20 oktober 2020


Beste racketmixers,

We begrijpen dat jullie héél graag willen racketmixen, echter is dat op dit moment uitgesloten! Veel van jullie vinden waarschijnlijk dat dit gewoon moet kunnen met voldoende afstand. We snappen echt wel dat dit gedacht wordt... Het kan alleen ECHT NIET! We hebben ons te houden aan de regels die zijn voorgeschreven. We hopen dat iedereen zijn/haar verantwoordelijkheid hierin pakt zodat iedereen op de club lekker kan blijven tennissen.

Wat mag wel?

Met degene tennissen waarmee je afgehangen hebt en onderling (op dezelfde baan) van partner wisselen. Natuurlijk wel met de 1,5 meter afstand, maar zo heb je toch telkens een andere tegenstander. We hopen natuurlijk, net als jullie allemaal, dat deze maatregelen maar voor een paar weken zijn.

Afhangen

Het is altijd verplicht om af te hangen. Ook op de momenten dat jullie 'racketmixen'. Stem dus vooraf even met elkaar af welke (max. 4) personen op welke baan spelen en zorg dat zij allemaal op die baan afhangen. Dat kan gemakkelijk via onze website of via de KNLTB ClubApp. Heb je hulp nodig? Stuur dan gerust even een berichtje naar [email protected]  We wensen jullie veel (aangepast) tennisplezier en hopen dat jullie allemaal je steentje willen bijdragen en dat jullie natuurlijk gezond blijven.

Sportieve groet van het bestuur

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal