Nieuwsbrief vanuit het bestuur TCN mei 2019

16 mei 2019

Beste leden van Tennisclub Nijverdal,


De voorjaarscompetitie draait op volle toeren en alle teams laten zich sportief van hun beste kant zien. Het is gezellig op het park op de avonden en dagen dat er competitie wordt gespeeld. Kom gerust een keertje kijken, publiek maakt het voor de tennissers nog leuker.

Er zijn verschillende commissies hard aan het werk om ervoor te zorgen dat TCN een leuke club blijft om bij te spelen. Natuurlijk was de pub quiz ook weer een groot succes en goed georganiseerd door de evenementen commissie. Als bestuur zijn we erg blij met alle inzet van iedereen. Dank daarvoor. Natuurlijk kunnen we nog steeds vrijwilligers goed gebruiken bij alle projecten die nog op ons pad komen.

We gaan als TC Nijverdal de Zomer Challenge aanbieden. In de zomermaanden hebben veel teamsporten een zomerstop, zoals voetbal en hockey. Speciaal voor deze sporters én voor sporters die veelal binnen sporten, bieden we in samenwerking met de KNLTB de Zomer Challenge aan: een compact lidmaatschapspakket van drie maanden. Natuurlijk hopen we dat de deelnemers aan de Zomer Challenge aansluitend of in de toekomst lid worden van onze tennisvereniging! Binnenkort volgt meer info via o.a. website en Facebook.

Er wordt ook hard gewerkt aan een nieuw kassasysteem, dit houdt in dat er straks op twee manieren betaald kan worden in de kantine. Nog met de oude muntjes, maar ook met de pin betaling. Alle apparaten staan er nu, het is alleen nog wachten op de juiste internet verbinding. Zoals nu de planning is zal dit in de eerste week van juni gerealiseerd worden. Daarnaast kunnen leden hun bardienst nu ook plannen via de app en/of website. Veel leden hebben hun bardiensten reeds ingepland maar er staan nog diensten open. Heb je je bardiensten nog niet ingepland doe dit dan zo spoedig mogelijk zodat we samen zorgen dat de barbezetting op orde is.

De banen 3 en 4 kun je ook afhangen via de computer of app. Voor de rest van de banen kan dit nog niet. Deze optie staat open voor alle leden. De reservering moet op het afhangbord op het park bevestigd worden. Banen blijven dus niet gereserveerd zonder bevestiging. In het najaar gaan we kijken hoe dit functioneert en of het wenselijk is dit ook verder uit te breiden naar de andere banen.

De open toernooi commissie is inmiddels druk bezig met het organiseren van het toernooi Nijverdal OPEN dat plaatsvindt op ons park van maandag 10 t/m zondag 16 juni. Het zou mooi zijn als veel leden van TCN mee doen aan dit toernooi om er een spetterend en gezellig toernooi van te maken. De commissie heeft ons in ieder geval al een uitnodiging gedaan voor een feestavond tijdens de toernooi week op 14 Juni. Komt allen.

Voor de rest wil ik een ieder veel tennisplezier toe wensen en een hele fijne zomer.

Hartelijke groet namens bestuur TCN,
Albert Marsman

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal