Nieuwsbrief november 2019

12 november 2019


De zomerperiode is inmiddels voorbij en de winterperiode is weer gestart. We kunnen terugkijken op een paar mooie hoogtepunten van de afgelopen periode. En er komen deze winter nog mooie dingen aan.

 • Zomerchallenge: onze allereerste zomerchallenge was een succes, we kunnen inmiddels een aantal nieuwe leden verwelkomen. Daar zijn we erg blij mee! We wensen deze nieuwe leden veel tennisplezier toe.
 • Blind date toernooi: op zondag 13 oktober organiseerde onze activiteitencommissie het blind date toernooi. Een toernooi waar iedereen aan mee mocht doen. Iedere ronde werden de spelers aan een nieuwe 'blind date' gekoppeld. We hadden veel geluk met het weer, de deelnemers waren enthousiast en er werden mooie tennispotten gespeeld. Een geslaagd toernooi dus!
 • Wintercompetitie: een aantal weken geleden is onze wintercompetitie weer gestart, het toernooi zit weer gezellig vol.
 • Sinterklaas racketmix: op 28 november organiseren we een racketmix helemaal in het thema Sinterklaas. Uiteraard met hele speciale gasten. We starten om 20.30 uur (na de Wintercompetitie). Wil je meedoen? Je kunt gewoon aansluiten!
 • 't Noaber Open Kersttoernooi 2019: dit jaar is het onze beurt om dit mooie toernooi te organiseren. De inschrijving voor dit dubbeltoernooi van 9 t/m 29 december is inmiddels geopend en de voorbereidingen zijn in volle gang. Zoals elk jaar, sluiten we het toernooi af met een spetterend feest, dit keer op zondag 29 december. Er is een mooie verloting (met kans op 30 miljoen). Wil je meer informatie of je inschrijven? Kijk dan op toernooi.nl.
 • Vrijwilligers: ik wil graag alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet bij de diverse commissies, zonder jullie was het niet gelukt!
 • Bestuursvergaderingen: de eerste bestuursvergaderingen zijn weer geweest. Een aantal zaken hieruit zijn goed om ook met jullie te delen. Zie de punten verderop in deze nieuwsbrief.
 • Aankondiging aftreden als voorzitter: ik heb destijds, tijdens mijn aanstelling, aangegeven dat ik gezien mijn fysieke gesteldheid de functie van voorzitter enkele jaren zou gaan uitvoeren. Ik zou gaan bekijken hoe het nu gaat. Helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat het nu tijd is om een stap terug te doen. Daarom heb ik tijdens de bestuursvergadering van 15 oktober aangegeven dat we op zoek moeten naar een andere voorzitter. De periode tot de ALV 2020 kan hiervoor gebruikt worden.
 • Mutaties bestuur en commissies: aftredend voorzitter is Albert Marsman aftredend voorzitter bestuur van de stichting is Anton Bouwhuis kantinecommissie: een deel van de commissie heeft aangegeven dat ze, na zich een flink aantal jaren ingezet te hebben voor onze club, het tijd vinden voor een wisseling van de wacht. Dat betekent dat we op zoek zijn naar leden die het ingezette beleid verder uitzetten en actief taken hierin uitvoeren. Denk hierbij aan:  inkopen  opzetten juiste barbezetting controle hygiëne en schoonmaak sleuteluitgifte etc.  vacature kantinecommissie 2020  vacature bestuur vereniging en bestuur stichting  Zie jij jezelf al iets doen voor onze vereniging door onderdeel te worden van onze kantinecommissie? Of zie jij jezelf in een functie in het bestuur? Neem dan contact op met [email protected] of neem contact op met leden van het bestuur. Alvast bedankt.
 • Vervangen tennisbanen: we zijn al geruime tijd bezig om een en ander te inventariseren wat betreft onze tennisbanen. In verband met de huidige onderlaag, zijn er een aantal mogelijkheden voor het vervangen van onze banen: MatchClay banen Smashcourt banen Kunstgras banen In de Algemene Ledenvergadering van 2020 zullen we het een en ander voorleggen en het ook hebben over de financiële haalbaarheid. Het is dan aan de leden om aan te geven of er genoeg draagkracht is om een richting in te slaan.
 • Overige mededelingen bestuur: verder zijn we als bestuur bezig met: Hoe kunnen we jeugd inpassen in ons ledenbestand? Wat is de juiste benadering voor het technisch beleid binnen onze club?

We hopen dat jullie hiermee weer goed geïnformeerd en op de hoogte zijn. We wensen jullie allemaal veel tennisplezier toe deze winter en hopen jullie te zien bij 't Noaber Open Kersttoernooi!

Namens het bestuur van TCN,  Albert Marsman

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal