Komende vrijdag 14 juni is de avond der avonden!

11 juni 2024


Het HorstHuis – Nijverdal Open 2024 is in volle gang.

Het is gezellig druk en ondanks de regen van vanavond lopen we nog op schema. Een paar wedstrijden hebben we moeten verplaatsen maar het komt allemaal goed! De eerste 121 wedstrijden zijn gespeeld en nog 189 te gaan. Komende vrijdag 14 juni is de avond der avonden. Vanaf 19:30 uur staat HorstHuis hier met nog veel meer speciaalbiertjes en heerlijke wijntjes, DJ Denise blaast de speakers nog net niet op en als dat nog niet genoeg is, rond 21:30 speelt Jort Mensink tegen Wietse Post de finale in de Heren Enkel 2!

Ook huldigen we de al bekende kampioenen van de voorjaarscompetitie en zijn de sponsoren uitgenodigd voor een mooie avond. Het enige wat nog ontbreekt zijn jullie! Kom je favoriete spelers aanmoedigen want naast de wedstrijd van Wietse en Jort worden er nog 27 andere wedstrijden gespeeld en strijden er nog teams in de voorjaarscompetitie.

Conclusie: genoeg reden om te komen vrijdag! Neem gelijk je box-4-geld mee om wat loten te kopen of wat nieuwe blikken met ballen. Alle opbrengsten van de verloting en de verkoop van de ballen komt ten goede van de nieuwe douches in de kleedkamer.

Tot vrijdag!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Info? Stuur een mail!

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149