Dit is onze nieuwe hoofdsponsor!

11 juli 2022


Jullie moesten er even op wachten, maar hier is het nieuws dan eindelijk! Met trots delen we dit bericht met jullie. Mulder Makelaardij, Ekelenkamp BV en JIJ Hypotheken (allemaal onderdeel van de Heilbron Groep) zijn samen onze nieuwe hoofdsponsor! Morgen worden de borden en doeken van onze nieuwe hoofdsponsor opgehangen door onze parkcommissie. Vanavond verstuurden we onderstaand persbericht naar verschillende lokale media.

 

- PERSBERICHT –
Nijverdal, 11 juli 2022

MULDER MAKELAARDIJ, EKELENKAMP BV EN JIJ HYPOTHEKEN SAMEN NIEUWE HOOFDSPONSOR VAN TENNISCLUB NIJVERDAL
 

Mulder Makelaardij, Ekelenkamp BV en JIJ Hypotheken, allemaal onderdeel van de Heilbron Groep, zijn samen de nieuwe hoofdsponsor geworden van Tennisclub (TC) Nijverdal. Zij hebben zich per 1 mei 2022 voor 3 jaar aan de club verbonden. Zowel Mulder Makelaardij, Ekelenkamp BV en JIJ Hypotheken vinden het belangrijk om lokale sportverenigingen te steunen. Ze zijn al langere tijd actief als sponsor bij verschillende sportclubs in de gemeente en de stap naar hoofdsponsor bij één van de lokale clubs is voor hen daarom een logische. De keuze om dit samen te doen komt niet onverwacht. Al jarenlang werken de bedrijven samen en sinds dit jaar zijn zij samen onderdeel geworden van de Heilbron Groep.

TC Nijverdal
Tennisclub Nijverdal is een vereniging met ruim 400 leden. Waar de tennisclub lang te maken had met een dalend ledenaantal, is dat sinds korte tijd niet meer zo. Tennis was één van de weinige sporten die lange tijd nog gewoon uitgeoefend kon worden in de coronaperiode. Daar wist de club slim op in te spelen door met speciale acties nieuwe leden enthousiast te maken. Ook het jubileumjaar vorig jaar, waarin de club 90 jaar bestond en dit groots vierde met een heel weekend vol activiteiten, zorgde voor de aanmelding van een grote groep nieuwe leden.

Wintercompetitie TC Nijverdal
Als nieuwe hoofdsponsor verbinden de bedrijven hun naam automatisch aan één van de best lopende activiteiten van TC Nijverdal: de wintercompetitie. Deze interne competitie wordt in de wintermaanden gespeeld om ervoor te zorgen dat leden lekker aan het tennissen blijven, ook in de winter. De club speelt namelijk het hele jaar door op allweatherbanen buiten. De wintercompetitie is echt een begrip bij de tennisclub. Al jaren trekt deze competitie veel deelnemers die op donderdagen en af en toe een zondag de strijd met elkaar aangaan. En uiteraard wordt die strijd gezamenlijk afgesloten met een drankje in de kantine.

Heilbron Groep
Mulder Makelaardij en Ekelenkamp BV zijn samen met JIJ Hypotheken (allemaal gevestigd in Nijverdal) onderdeel van de Heilbron Groep. Dit is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en het is één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland. De omvang van de Heilbron Groep staat voor inkoopkracht en een breed scala aan specialismen.

Naast het taxeren en aan- en verkopen van onroerend goed (Mulder Makelaardij) kun je bij deze bedrijven ook terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies (JIJ Hypotheken), financiële planning en adviseren we jou op persoonlijke en onafhankelijke wijze over jouw (financiële) risico’s en schade-, levens- en zorgverzekeringen. Ben je ondernemer? Dan staan ze je ook terzijde bij inkomens- en pensioenvraagstukken en met arbodienstverlening en risicomanagement (Ekelenkamp).

Sponsoring
Sponsoring is één van de belangrijkste inkomstenbronnen voor sportverenigingen. Zo ook voor TC Nijverdal. De afgelopen jaren was dit een lastig onderwerp, mede door corona. Ook heeft de club moeite, net als veel andere clubs, met het vinden van (de juiste) vrijwilligers. Inmiddels is er een nieuw, jong bestuur gestart, worden de commissies weer (aan)gevuld en begint de club weer te bruisen.

 


Iedere sponsor krijgt dit jaar een mooie (borrel)plank met logo van de tennisclub als bedankje voor hun sponsoring. V.l.n.r.: Martijn Boerrigter (Ekelenkamp BV), Véronique van Hoogmoed (TC Nijverdal) en John Mulder (Mulder Makelaardij)

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149