Alpina Wintercompetitie 2023-2024

15 september 2023


De temperaturen zijn er nog niet naar, maar de voorbereidingen voor de Wintercompetitie zijn al in volle gang! Wij hebben er alweer zin in, jullie ook?
Wat dit jaar nieuw is - behalve de banen - is dat leden van TC Hellendoorn ook zijn uitgenodigd om mee te spelen. Voor de ervaren Wintercompetitiespelers is dat een mooie extra uitdaging: nieuwe (onbekende) tegenstanders! 

Wat is de Wintercompetitie?
Het is al jaren een begrip bij TC Nijverdal, maar voor nieuwe leden en leden van TC Hellendoorn leggen we graag nog even uit wat het precies is. Hier wíl je namelijk aan meedoen! De Wintercompetitie zorgt ervoor dat we allemaal lekker aan het tennissen blijven, óók in de winter als we net even liever op de bank voor de open haard blijven liggen of lekker thuis aan de warme chocolademelk zitten. We willen allemaal blijven bewegen, dus deze competitie is een goede stok achter de deur. En je leert meteen mogelijk nieuwe tennismaatjes kennen, want ook na afloop is het erg gezellig. De Wintercompetitie is een dubbelcompetitie op het park van TC Nijverdal. Voor het hele reglement kijk je op toernooi.nl. Deze competitie wordt gespeeld met en tegen clubgenoten van TC Nijverdal en TC Hellendoorn.

Wanneer?
De competitie wordt gespeeld op donderdagen en af en toe een zondag in de maanden oktober t/m maart. Klik hier voor alle speeldagen. En het grote voordeel: kun je echt even niet zelf, dan mag je een vervanger regelen. Wedstrijden duren een uur. De eerste ronde op donderdagavond start om 19.00 uur en de laatste ronde start om 21.00 uur (eindigt dus om 22.00 uur). Daarna is er dus nog mooi even tijd om de avond gezellig met elkaar af te sluiten in onze kantine. 

Onderdelen en kosten
Je kunt je inschrijven voor twee onderdelen (bijvoorbeeld dames dubbel en gemengd dubbel) in de niveaus A t/m C, waarbij A voor de betere spelers bedoeld is (de nog betere dames kunnen zich ook inschrijven in de heren dubbel A) en C voor de beginnende tennissers. 
Kosten per onderdeel zijn € 12,50 per persoon per onderdeel. 

Inschrijven
Inschrijven kan t/m maandag 25 september 2023. Het toernooi begint op zondag 1 oktober 2023. Inschrijven doe je makkelijk via toernooi.nl.

Vragen
Heb je vragen of lukt het niet met inschrijven, dan kun je altijd bij één van de commissieleden van de Wintercompetitie van TC Nijverdal terecht: Guus, Herbert, Mirjam en Karin. Mailadres: [email protected]. Je kunt je vraag ook stellen door op deze mail te reageren. 

Hopelijk tot snel!

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149