Challenges

ZOMERCHALLENGE 2022 (juli-augustus-september)

Heb je altijd al eens tennis willen proberen? Wil je weten of het iets voor jou is? Maar wil je niet direct vastzitten aan een lidmaatschap van een jaar? Dan ben je bij ons goed! Wij bieden namelijk onze zomerchallenge aan voor de maanden juli, augustus en september. Dat betekent 3 maanden lidmaatschap en onbeperkt tennissen op ons park. Heb je nog geen racket? Geen probleem, wij lenen er je één! Je kunt direct beginnen.

 

 
Heb je nog geen ervaring met tennis of is het lang geleden? Onderdeel van deze challenge zijn 3 'clinics', aangeboden door onze tennistrainer, in de eerste 3 weken van de challenge. In deze clinics krijg je een tennisles waarbij de basisslagen van tennis worden uitgelegd en geoefend zodat je goed voorbereid de baan op kan. Zo kun je de rest van de challenge een leuk balletje slaan tijdens vrij tennis, een racketmix, een toernooitje etc. 
 
De clinics
De clinics worden aangeboden op vrijdagavond: op 1, 8 en 15 juli staat onze tennistrainer voor je klaar.
 
Een clinic duurt ca. 45 minuten en we streven ernaar om in groepen van 4 personen te werken.
Hierdoor is er extra veel aandacht voor iedere speler.
 
Op deze tijden starten de clinics:
• 17:15 - 18:00
• 18:00 - 18:45
• 19:45 - 20:30
• 20:30 - 21:15
 
Bij de aanmelding wordt je gevraagd om een top 3 voorkeurstijd aan te geven. Ga je samen met iemand de challenge volgen? Dan houden we er uiteraard rekening mee dat jullie samen de clinics kunnen volgen.
—————————
 
Wat houdt de challenge in?
 
Tijdens de challenge ben je 3 maanden lang lid van onze vereniging. Je kan zelf een baan afhangen in onze online omgeving. Je krijgt een instructiemail waarin wordt uitgelegd hoe je toegang hebt tot deze omgeving. Er zijn verschillende leuke evenementen waar je aan mee kan doen (denk aan een toernooi of andere leuke activiteit). Voor alle activiteiten kun je op deze pagina kijken. 
 
In juli hebben we het TCN Zomertoernooi, samen met TC Hellendoorn organiseren we een laddercompetitie en in september start de najaarscompetitie. Misschien niet allemaal onderdelen om direct aan mee te doen (al kan dat wel), maar wel leuke avonden om de sfeer op het park te komen proeven.
 
Je bent volwaardig lid deze periode, maar we willen je niet op kosten jagen als je nog twijfelt te blijven tennissen. Heb je nog geen racket? Dan is het zonde om er een aan te schaffen terwijl je hem misschien maar 3 maanden gebruikt. Daarom lenen wij je een racket voor deze periode. 
 
——————
 
Extra training
Na de clinics ken je de basis van tennis, maar er valt natuurlijk nog veel meer te leren. Wil je meer leren? Dan kun je ervoor kiezen om de overige 9 weken van de challenge te blijven lessen. Voor challenge-leden rekent onze tennisleraar een speciaal tarief. Hierover ontvang je in de 2de week van de challenge meer informatie. Uiteraard hoef je niet direct bij aanmelden voor de challenge te beslissen of je deze vervolglessen wilt afnemen. Dat kan na de eerste drie weken van de challenge ook nog. Dit word je tijdens de clinics ook nog een keer gevraagd. 
 
Heb je nog vragen?
Neem vooral contact op met [email protected] of app met Brian Bekken op nummer 0612674021. Hij helpt je graag verder met al jullie vragen.
 
We hopen je snel op ons park te zien!

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 548 611 826 (alleen bereikbaar tijdens openingstijden kantine)

Duivecate

Sportlaan 12
7443 RA Nijverdal

KVK-nummer

40073149